Over ons

Over ons

De Nationale Zorg is opgericht door twee ondernemende heren met ervaring en échte passie voor de zorg. Na enkele jaren ervaringen opgedaan te hebben via andere bemiddelingsbureaus in de zorgsector is De Nationale Zorg ontstaan. Dankzij de persoonlijk opgedane ervaringen, is er van dichtbij gezien hoe de meeste bemiddelingsbureaus werken en waar hun aandacht op gevestigd is. Door een persoonlijke aanpak en korte lijnen denkt De Nationale Zorg met u mee. Goed personeel en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening zijn onze kernwaarden.

Planning en urenregistratie met De Nationale Zorg

Om afspraken, facturatie & urenafhandeling prettig te regelen, maken we gebruik van onze eigen app. De Nationale Zorg heeft in samenwerking met SZISS gekozen voor een vertrouwd en bekend systeem binnen de zorgsector, overigens erg overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Deze app is beschikbaar voor iOs en Android.

 

Onze kernwaarden

Hier staan we voor als De Nationale Zorg.

Begrip voor onze medemens

De Nationale Zorg is opgericht om wat te betekenen voor de medemens. Dit gebeurt dan ook met heel het hart. Werken met mensen en voor mensen. Met liefde je werk doen in de zorg, daarmee kun je levens veranderen.

Gekwalificeerd personeel

Professioneel, ervaren & gekwalificeerd zorgpersoneel. Persoonlijke betrokkenheid en zorg met kwaliteit. De Nationale Zorg hanteert een zorgvuldige screening, hiermee wordt beoogd alleen de professionals aan te nemen die het werk met volledige passie verrichten en eenzelfde visie delen.

Doorgaan waar andere stoppen

De Nationale Zorg is niet alleen een bemiddelingsbureau die een zorgprofessional in contact brengt met uw organisatie. Wij spreken pas van een voldaan gevoel, op het moment dat de wensen van u en uw cliënten volledig zijn vervuld.

Werk ook samen met de Nationale zorg

De Nationale Zorg verbind organisaties met professionals. Benieuwd wat we voro jou kunnen doen? Selecteer hieronder je positie.

ZZP'ers

Wil je samenwerken met een bureau dat haar afspraken écht nakomt? De Nationale Zorg is altijd op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals!

Zorgorganisaties

Heeft uw organisatie en/of instelling ook behoefte aan zorgprofessionals met échte hart voor de zorg?