ZZP’ers

Hoe we samenwerken met zzp'ers

Zelfbepalend

Je hebt ervoor gekozen om zelfstandige te zijn, maar krijgt niet overal dit gevoel. Dit is herkenbaar. De Nationale Zorg biedt jou de mogelijkheden om vrij te zijn in jouw doelgroep en werktijden. De Nationale Zorg krijgt een vergoeding voor de service die buiten jou tarieven staan. Daarnaast heb je kans tot doorgroeimogelijkheden, vastigheid en krijg je niet een vast uurtarief.

Persoonlijk betrokken

De Nationale Zorg is persoonlijk betrokken met zijn zorgprofessionals. Servicegericht werken en meedenken met jou wensen. De naam van de organisatie is iets waar wij waarde aan hechten. De Nationale Zorg maakt gebruik van een privé nummer voor zorgprofessionals. Alle dagen van de week op elk tijdstip wanneer jij De Nationale Zorg nodig hebt.

AD-HOC

Voor AD-HOC diensten biedt De Nationale Zorg meer dan het normale tarief, omdat dit diensten zijn waarbij je soms gelijk moet vertrekken. Jouw tijd is onze tijd, tenslotte kom je daar niet alleen namens jezelf. Het is begrijpelijk dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft naast zijn werk en daarom toont De Nationale Zorg hier waardering voor.

Samenwerken? Meld je aan.

Ben jij als zelfstandige werkzaam in de zorg of van plan om dit te gaan doen? De Nationale Zorg heeft een doorlopende hoeveelheid opdrachten in verschillende zorgsectoren beschikbaar, wij kijken er dan ook graag naar uit om met jou samen te werken. Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Dhr.Mevr.

  Onze kernwaarden

  Hier staan we voor als De Nationale Zorg.

  Begrip voor onze medemens

  Gekwalificeerd personeel

  Doorgaan waar andere stoppen