Zorgorganisaties

Hoe we samenwerken met zorgorganisaties

Zorgvuldige screening

De Nationale Zorg werkt met zorgprofessionals die een hart voor de zorg hebben met minimaal 2 jaar werkervaring. Ook heeft u inzage in het portfolio van de zorgverleners. Zo ben je als zorgorganisatie verzekerd van zorg op maat. De Nationale Zorg is wie u zoekt.

Matching

Kwaliteit is een prioriteit als je werkt met mensen. Op basis van een portfolio en persoonlijk contact weet De Nationale Zorg wie het beste aansluit bij uw vraagstukken, situatie en/of job. De Nationale Zorg creëert eenheid. Samen staan we sterk.

Service

Anders is anders. De Nationale Zorg wilt dat uw weet dat zorg op maat is wat u krijgt. Dat is niet een missie, maar de gang van zaken. Persoonlijk betrokken en altijd bereikbaar voor urgente vraagstukken. De Nationale Zorg is een organisatie waar op u kunt rekenen op elk tijdstip van de dag, alle dagen van de week.

Meld je aan

Ons netwerk en portfolio van zelfstandigen reikt uit over heel Nederland. Zo maakt het niet uit waar en wanneer uw organisatie behoefte heeft aan inzet van zorgprofessionals die het werk met hun hart verrichten. Wij staan voor u en uw cliënten klaar. Onze Zorg is Nationaal.

  Dhr.Mevr.

  Onze kernwaarden

  Hier staan we voor als De Nationale Zorg.

  Begrip voor onze medemens

  Gekwalificeerd personeel

  Doorgaan waar andere stoppen